Wie ben ik

Advocaat en juridisch adviseur

Advocatenkantoor Klabou
  • Specialisten in arbeidsrecht en verbintenissenrecht
  • Persoonlijk contact
  • Gedegen advies
  • Bevlogen advocaten
  • Financiële duidelijkheid
  • Rechtsbijstandabonnement
Wat klanten zeggen over Advocatenkantoor Klabou
05 december 2017

Wij hebben sinds kort het rechtsbijstandabonnement en zijn zeer tevreden. Heerlijk om eventjes te kunnen sparren met een advocaat. Zo weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt!

Wie ben ik

Over Advocatenkantoor Klabou

Vragen over arbeidsrecht of civiel recht? Bij Advocatenkantoor Klabou bent u aan het juiste adres. Advocatenkantoor Klabou verleent u graag juridische bijstand. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Advocatenkantoor Klabou terecht.

Een kantoor dat zich betrokken voelt

Advocatenkantoor Klabou is trots op wat zij voor haar cliënten kan doen, door te adviseren en indien dat nodig is, procederen. Advocatenkantoor Klabou legt zich enkel toe op arbeidsrecht en civiel (contracten- en verbintenissen)recht, want daar is het kantoor goed in. Waar nodig laat Advocatenkantoor Klabou zich bijstaan door specialisten uit andere vakgebieden, waaronder mediators en (inhouse) fiscalisten. Zo kan Advocatenkantoor Klabou u optimaal voorzien van passend deskundig advies. Advocatenkantoor Klabou voelt zich sterk betrokken bij de zaken van haar cliënten, werkt met korte lijnen en biedt scherpe tarieven.

Geen verrassingen achteraf

Advocatenkantoor Klabou vindt financiële duidelijkheid erg belangrijk. Daarom maakt Advocatenkantoor Klabou met u duidelijke afspraken over wat haar bijstand u gaat kosten. Zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. De tarieven variëren van € 145,00 tot € 195,00 ex BTW per uur. Welk uurtarief met u wordt afgesproken is onder andere afhankelijk van BTW-aftrekmogelijkheden en de aard en het belang van de zaak.

Tevens biedt Advocatenkantoor Klabou ondernemers een rechtsbijstandsabonnement. De ondernemer verkrijgt op laagdrempelige wijze tegen een gereduceerd tarief juridische bijstand.

Iedereen heeft recht op rechtsbijstand: daarom verricht Advocatenkantoor Klabou haar diensten ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand (op ’toevoegingsbasis’). Op die manier wil het kantoor bijdragen aan de toegankelijkheid van het recht.

Het Rechtsbijstandabonnement

Als ondernemer wilt u antwoord op al uw juridische vragen, zonder te veel te betalen. Bij Advocatenkantoor Klabou hebben we daarvoor een geschikte oplossing: het Rechtsbijstandabonnement voor ondernemers. Ideaal, want zo profiteert u van scherpe tarieven, enkele uren kosteloos juridisch advies, relevante juridische updates via nieuwsbrieven en podcasts en bent u verzekerd van bijstand door uw eigen advocaat voor een vast maandelijks bedrag. Zo weet u exact waar u aan toe bent. Met drie verschillende rechtsbijstandabonnementen is er altijd een abonnement dat bij uw bedrijf past!

Onze medewerkers

Ole Klabou

Advocaat

Ole Klabou is advocaat vanaf 1992 en heeft ruim 30 jaar ervaring! Hij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Na werkzaam te zijn geweest als advocaat in Haarlem opende hij begin 1997 zijn eigen advocatenkantoor. Ole Klabou heeft zich gespecialiseerd op het gebied van arbeidsrecht. Daarnaast doet hij civiele zaken (contracten- en verbintenissenrecht). Hij is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten. Ole Klabou is tevens in de functie van Vertrouwenspersoon werkzaam voor de Nederlandse Orde van Advocaten.

Ole Klabou heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
– Arbeidsrecht
– Verbintenissen/contractenrecht
Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van Advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied. Dat geeft een waarborg voor de kwaliteit van dienstverlening en daar heeft u als klant baat bij!

Enkele van de klanten die hij bijstaat zijn:
– Hewlett Packard Enterprise (HPE) in Amstelveen
– Zorginstelling De Posten Enschede
– Oliehoorn Hoorn
– YKK Sneek
– FDS Rijswijk
– DrieD Rotterdam
– International Security Agency Amsterdam
– Wiljan Drachten
– Lampe Sneek
– Rooth Multiservice Sneek
– Climpex Zoetermeer