Coronavirus en Kosteloos spreekuur

Advocatenkantoor Klabou
  • Specialisten in arbeidsrecht en verbintenissenrecht
  • Persoonlijk contact
  • Gedegen advies
  • Bevlogen advocaten
  • Financiële duidelijkheid
  • Rechtsbijstandabonnement
Wat klanten zeggen over Advocatenkantoor Klabou
05 december 2017

Wij hebben sinds kort het rechtsbijstandabonnement en zijn zeer tevreden. Heerlijk om eventjes te kunnen sparren met een advocaat. Zo weet je zeker dat je de juiste keuzes maakt!

Bericht Algemeen

Coronavirus en Kosteloos spreekuur

10 april 2020

Inmiddels is wel duidelijk dat het coronavirus enorme gevolgen heeft voor de gezondheid van velen, op hoe wij op menselijk vlak (sociaal) met elkaar omgaan en ook economisch: vele ondernemers worden financieel hard geraakt. Datzelfde geldt voor veel werknemers die zich geconfronteerd zien met arbeidstijdverkorting of zelfs ontslag. Ik wens een ieder veel sterkte toe!

 

In dit artikel richt ik mij tot ondernemers, werkgevers en werknemers. In mijn praktijk blijken velen van u te worstelen met allerlei juridische vragen. Om wat voorbeelden te noemen. Ondernemers vragen zich af of ze de verhuurder de -volledige- huur moeten blijven betalen of hoe ze gebruik kunnen maken van de door de overheid geboden financiële compensatiemaatregelen/voorzieningen. Werkgevers vragen zich af of zij medewerkers kunnen verplichten vakantiedagen op te nemen of werknemers op grond van bedrijfseconomische omstandigheden mogen ontslaan. En werknemers maken zich bijvoorbeeld zorgen om hun baan, maar ook of ze vanwege de risico’s op besmetting kunnen worden verplicht op het werk te verschijnen.

 

Kortom, er leven ontzettend veel vragen. Ik wil deze vragen graag voor u beantwoorden. Ik bied u de mogelijkheid om gebruik te maken van een kosteloos digitaal juridisch spreekuur. Dat spreekuur vindt plaats op maandag, dinsdag, woensdag en donderdagmiddag van 12.00 tot 14.00 uur via Facetime, Skype, Teams of Whatsapp live. U dient daarvoor wel een afspraak te maken door te bellen met 0515 426366, u krijgt dan een medewerkster aan de lijn die de afspraak met u inplant. Een afspraak duurt 20 minuten.

 

Het spreekuur is in eerste instantie bedoeld voor werknemers, werkgevers en ondernemers, maar hoort u niet bij die categorie en worstelt u met een juridische vraag schroomt u dan niet een afsp