AANGEBODEN: hulp in de HRM

Advocatenkantoor Klabou
  • Specialisten in arbeidsrecht en verbintenissenrecht
  • Persoonlijk contact
  • Gedegen advies
  • Bevlogen advocaten
  • Financiële duidelijkheid
  • Rechtsbijstandabonnement
Wat klanten zeggen over Advocatenkantoor Klabou
26 januari 2018

Of ik het rechtsbijstandsabonnement van onze bedrijfsadvocaat wil waarderen, was het verzoek… nou, vooruit. Wij maken nu ruim een jaar gebruik van het ‘Silver’ abonnement en zijn dik tevreden. Korte lijnen, deskundig advies, kosteloze check contracten.

Bericht Algemeen

AANGEBODEN: hulp in de HRM

29 maart 2017

Werkstress, burnouts en overspannenheid. Klachten die steeds vaker binnen een organisatie aanwezig zijn. Klachten die leiden tot ongewilde conflicten en die vervolgens vaak uitmonden in een juridisch gevecht. Situaties die voor zowel werkgever als werknemer ongewenst zijn.

Kop in het zand? Of toch handelen? Maar hoe? 

Het antwoord hierop is simpel. Een intensief onderhoud van de arbeidsrelatie. De arbeidsrelatie is een samenwerking tussen twee partijen die enkel vruchtbaar kan zijn wanneer partijen op de hoogte van elkaars rijlen en zeilen zijn. Het op een juiste wijze inzetten van hr-instrumenten en de professionalisering van het personeelsbeleid kan hieraan bijdragen.

Per 1 februari 2017 gaat Klabou Advocaten van start met een nieuwe bedrijfstak: Klabou HRM.

Klabou HRM biedt ondersteuning bij het inzetten van hr-instrumenten; zoals werving en selectie, beoordelen, belonen, employability en competentiemanagement. Omdat het bij het midden- en kleinbedrijf vaak ontbreekt aan een professionele HR-afdeling, richt Klabou HRM zich met name op het midden- en kleinbedrijf.
Het voordeel van Klabou HRM is dat alle stukken met een juridisch karakter zijn getoetst door een jurist die gespecialiseerd is in het arbeidsrecht.

Wat kan Klabou HRM voor u betekenen? Lees meer op www.klabouhrm.com!

Voor vragen, bel naar 0515 – 42 63 66 of mail naar info@klabouhrm.com

Wij staan u graag te woord.