Over ons

Bevlogen advocaten

Advocatenkantoor Klabou
  • Specialisten in arbeidsrecht en verbintenissenrecht
  • Persoonlijk contact
  • Gedegen advies
  • Bevlogen advocaten
  • Financiële duidelijkheid
  • Rechtsbijstandabonnement
Wat klanten zeggen over Advocatenkantoor Klabou
22 maart 2018

Kort geleden waren wij helaas genoodzaakt een werknemer te ontslaan. Wij hebben de begeleiding door Advocatenkantoor Klabou in deze ontslagprocedure als professioneel en prettig ervaren. Gelukkig konden we met een vaststellingsovereenkomst de zaak afwikkelen.

Over ons

Over Advocatenkantoor Klabou

Vragen over arbeidsrecht, civiel recht of privacyrecht? Bij Advocatenkantoor Klabou bent u aan het juiste adres. Onze advocaten hebben ruime ervaring. Zij verlenen u graag juridische bijstand. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht.

Bevlogen advocaten

Wij zijn een team van bevlogen advocaten! Wij zijn trots op wat wij voor onze cliënten kunnen doen door te adviseren en indien dat nodig is, procederen. Wij leggen ons enkel toe op arbeidsrecht, civiel recht en privacyrecht, want daar zijn wij goed in. Waar nodig laten wij ons bijstaan door specialisten uit andere vakgebieden, waaronder mediators en (inhouse) fiscalisten. Zo kunnen wij u optimaal voorzien van passend deskundig advies. Advocatenkantoor Klabou voelt zich sterk betrokken bij de zaken van haar cliënten, werkt met korte lijnen en biedt scherpe tarieven.

Geen verrassingen achteraf

Wij vinden financiële duidelijkheid erg belangrijk. Daarom maken wij met u duidelijke afspraken over wat onze bijstand u gaat kosten. Zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Onze tarieven variëren van € 145,00 tot € 250,00 ex BTW per uur. Welk uurtarief met u wordt afgesproken is onder andere afhankelijk van BTW-aftrekmogelijkheden, de aard en het belang van de zaak en de gegoedheid van de cliënt.

Tevens bieden wij ondernemers een rechtsbijstandsabonnement. De ondernemer verkrijgt op laagdrempelige wijze tegen een gereduceerd tarief juridische bijstand.

Iedereen heeft recht op rechtsbijstand: daarom verrichten wij onze diensten ook op basis van gefinancierde rechtsbijstand. Op die manier willen wij bijdragen aan de toegankelijkheid van het recht.

Het Rechtsbijstandabonnement

Als ondernemer wilt u antwoord op al uw juridische vragen, zonder te veel te betalen. Bij Advocatenkantoor Klabou hebben we daarvoor een geschikte oplossing: het Rechtsbijstandabonnement voor ondernemers. Ideaal, want zo profiteert u van scherpe tarieven, enkele uren kosteloos juridisch advies, relevante juridische updates via nieuwsbrieven en podcasts en bent u verzekerd van bijstand door uw eigen advocaat voor een vast maandelijks bedrag. Zo weet u exact waar u aan toe bent. Met drie verschillende rechtsbijstandabonnementen is er altijd een abonnement dat bij uw bedrijf past!

Onze medewerkers

Ole Klabou

Advocaat

Ole Klabou is advocaat vanaf 1992. Hij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Na werkzaam te zijn geweest als advocaat in Haarlem opende hij begin 1997 zijn eigen advocatenkantoor. Ole heeft zich gespecialiseerd op het gebied van arbeidsrecht. Ole is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten en tevens lid van de Vereniging van Arbeidsrecht Advocaten Noord Nederland (VAANN). Ole heeft zich gespecialiseerd op het gebied van arbeidsrecht. Daarnaast doet hij civiele zaken. Ole is tevens in de functie van Vertrouwenspersoon werkzaam voor de Nederlandse Orde van Advocaten.

Valérie de Fuyk-Bruyn

Advocaat

Valérie de Fuyk-Bruyn heeft ondernemingsrecht met een minor bedrijfswetenschappen gestudeerd aan de Universiteit Leiden en zich verdiept in het Franse ondernemingsrecht en Europees recht door een semester te studeren aan L’Université Panthéon-Assas in Parijs. Bij Advocatenkantoor Klabou legt zij zich voornamelijk toe op het contractenrecht. In 2016 heeft Valérie de Leergang Arbeidsrecht bij de Academie voor de Rechtspraktijk; een specialisatie-opleiding met VAAN-erkenning, afgerond. Valérie is lid van de Nederlandse Orde van Advocaten en de VAAN.

Femke Schut

Secretaresse

Femke Schut is onze toegewijde secretaresse en receptioniste. Na stage te hebben gelopen bij Alderse Baas heeft zij ervoor gekozen ondersteunende werkzaamheden te verrichten in de advocatuur. Zij heeft vijf jaar gewerkt bij Grijmans & Klabou Advocaten en Adviseurs en is sinds juni 2012 werkzaam bij Advocatenkantoor Klabou. Femke is klantgericht en de spil van kantoor.